Samen zijn we sterk!

Hoop. Het woord van de laatste maanden. Hoop hebben voor elke persconferentie van Rutte en De Jonge. Hopen dat we weer meer mogen en langzaam teruggaan naar normaal. Hoop is helaas niet hetzelfde als de realiteit. Die is echt anders. Dat alles binnen een maand weer open is en we lachend over straat gaan is niet aan de orde. Ook geen dansen dus. Geen wedstrijden, geen workshops, geen trainingen en geen lessen. Niet samen in één ruimte.

 

Maar wat wel kan is samen dingen doen online. De stemming werd langzaam negatiever en daar hadden wij geen zin in. Dus bedachten we een programma om toch samen aan de slag te kunnen en bezig te zijn met onze favoriete bezigheid: dansen!!! 

 

In een acht weeks programma gaan we onze Love 2 Move Teamleden fysiek en mentaal weer op de rails krijgen, zodat als er straks weer iets mag wij er ook klaar voor zijn. De eerste gezamenlijke teammeeting is al geweest en ook de eerste fysieke trainingen hebben we samen afgewerkt in de vorm van HIIT-trainingen. Deze training bevat interval oefeningen, waardoor je snel sterk en fit wordt. Iedere week krijgen onze L2M teamleden filmpjes van ons met daar in oefeningen om hun eigen dansen verder te ontwikkelen in de huiskamer. Ook de online workshop staat op de agenda, dus genoeg om naar uit te kijken. Hou vol dus Love 2 Movers, we komen er samen doorheen!!!

 

 

Liefs Herman & Michèle