Beiden jureren, Michèle de NADB in Badhoevedorp & Herman in België

 

Eindelijk zijn er weer wedstrijden en meteen mochten wij beiden jureren, helemaal leuk!

Herman had deze wedstrijd al in november moeten jureren, maar de wedstrijd werd verzet naar zondag 13 februari. In alle vroegte vertrok Herman naar Ham, België, om daar om 9:00 uur te zijn. Gelukkig hoeven de heren iets minder aan haar en make-up te doen, maar toch ging de wekker al om 6:00 uur!

Maar Michèle was ook al snel uit bed, want tja, daar moet dan wel weer wat meer aan gebeuren ;-)

In een mooi outfit van First Vintage Fashion van Jan Brummer, gebaseerd op Chanel, ging Michèle onderweg naar Zwolle om bij Ria van Diffelen's  DIFF Dance Center te jureren.

 

Bij de NADB hebben ze nu een nieuwe klasse indeling waardoor je nu een blok amateur standaard, daarna een amateur Latin blok en tot slot alle senioren klassen is. De start was om 10:00 uur en het eind stond gepland rond 18:00 uur. Het was weer heerlijk om iedereen te zien dansen en dat meerdere klassen lekker gevuld waren. Wel was het weer even wennen om zo lang te staan en waren de hakjes misschien net wat te hoog... Gaan we op letten de volgende keer :-))

 

Herman was op hetzelfde moment lekker in België aan het jureren. Hier was een mooi veld aan de start gekomen en  was het leuk om weer meerdere Belgische collega's te zien. Herman was rond dezelfde tijd klaar als Michèle en zo konden wij 's avonds, iets later dan normaal, gezamenlijk genieten van een lekkere Hollandse hutspot met worst en spekjes bij moeders.

 

Op naar de volgende wedstrijd bij Stella Ponne in Badhoevedorp, waar Michèle weer jureert en Herman dan lekker de paren gaat coachen.

Tot dan!

 

Groetjes Herman & Michèle