Team Love2Move Zomeruitje 2023

 

Op zondag 27 augustus was het weer tijd voor ons Love2Move Zomeruitje!

Als Love2Move Team organiseren wij 3 uitjes per jaar.

Aan het begin van het jaar als eerste ons winter-uitje, om zo het jaar weer met elkaar van start te laten gaan.

Na het NK organiseren wij het wok-uitje, waar wij met elkaar het dansseizoen afsluiten.

En het derde is ons zomer-uitje, waar wij weer na de zomer samen komen om zo het dansseizoen met elkaar te starten. 

 

 

Dit jaar hadden Roel & Richard zich aangemeld om het zomer-uitje te organiseren. Zij wilden echt eens iets anders doen dit jaar en ze hadden voor iets heel artistieks gekozen.

Wij moesten allemaal verzamelen bij Venster in Utrecht. Hier kregen wij te horen dat wij lekker creatief bezig zouden gaan in de vorm van een street-art workshop onder begeleiding van MrKubus Qbus. Gelukkig hadden Roel & Richard mooie pakjes voor ons geregeld, waardoor wij er schoon uit zouden komen :-) Maar of dit nu een nieuwe Team outfit wordt??? Denk ik niet ;-)

 

 

Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan om er iets moois van te maken, maar het valt nog vies tegen...
Met nieuw gewonnen respect voor deze kunst werden wij vervolgens in 3 teams ingedeeld, waarna wij op pad werden gestuurd. Ieder team kreeg een looproute mee en een hele lijst met vragen.

Het was echt geweldig om te zien wat er voor mooie kunstwerken op de muren zijn geschilderd, waar je normaal dus zo voorbij loopt. Je gaat de stad echt met andere ogen bekijken op deze manier.

 

 

Bij terugkomst bleek dat alle 3 de teams gelijk waren geëindigd en zo moesten de teamcaptains nog even een laatste vragen ronde doen. Bloedje fanatiek als altijd natuurlijk, won Herman voor team A!

Daarna hebben wij heerlijk met elkaar gegeten en alle kunstwerken besproken en uitgedeeld.

Het was een fantastische, hilarische, lekkere, maar vooral gezellige dag. Richard & Roel heel erg bedankt voor deze goed georganiseerde dag voor ons fijne Love2Move Team.

Op naar weer een mooi dansseizoen met elkaar!