Ons Love 2 Move Team overtreft zichzelf op NK ballroom NADB 2015

 

Hier een kleine impressie van ons Love 2 Move Team op ons NK.

 

Na maanden van hard werken was het zover!!! Het Nederlands Kampioenschap 2015 ballroom van de NADB.

De meeste Love 2 Move paren hadden zich voorbereid tijdens de Love 2 Move NK prep-dag en konden dan ook niet meer wachten tot het zover was. De laatste weken hadden in het teken gestaan van het kweken van een sterke conditie en een goede performance. In de laatste lessen werden de puntjes nog even op de i gezet en toen was iedereen er klaar voor. Het enige wat de paren moesten doen was hun taak uitvoeren en de aandacht daarbij houden. Het toverwoord was FOCUS!!!

 

 Resultaten Team Love 2 Move:

1 Edwin & Tea S2A + promotie Hoofd! 7 Evert & Margriet S1Hoofd
1 Stefan & Els S1B 7 Ger & Roberta S1A
1 Theo & Claudia S1A 7 Rob & Anita S4Hoofd
2 Jamie & Lesley A 8 Marc & Karen S1Hoofd
3 Robbie & Jolanda S2B 9 Johan & Nel S3Hoofd
4 Jan-Joost & Michelle C 10 Dick & Marinka S1Hoofd
4 Kees & Kirsten S2A 11 piet & Trea S4Hoofd
5 Arno & Thea S1A   12 Stefan & José S3Hoofd
5 Willem & Christel S2Hoofd 12 Erik & Femke B
7 Henk & Elly S3A (in finale)                     15 Ed & Evelien S3Hoofd
  18 Tim & Désirée A

 

Michèle was al weer druk bezig geweest in haar Studio om de dames een echt NK waardig kapsel te geven en dat was zeker gelukt. Iedere dame zag er weer anders uit en dat geeft net dat beetje extra en een speciaal gevoel.

 

Ook Herman had zijn haar in Love 2 Move stijl gedaan!

 

 

De NK-commissie van de NADB had een mooi programma in elkaar gestoken met voldoende afwisseling voor de deelnemende paren en het publiek. De zaal zag er weer prachtig uit en er was een leuke nieuwe toevoeging: alle paren die finale dansten mochten via een trapje van het podium de vloer betreden. Leuk voor het publiek en zeker ook voor de paren, die voelen zich hierdoor toch net wat specialer!!!

 

Groepsfoto zaterdag:

 

Zoals we gewend zijn, waren de senioren op zaterdag als eerste aan de beurt. Een record aantal van 17 Love 2 Move paren kwamen aan de start. Verdeeld over alle klassen was er voor de meegereisde supporters ( 50 man sterk ) geen moment rust en stonden aan het eind van de avond de blaren op de handen van al het klappen. Ook de keel werd niet ontzien, waardoor de meeste als Joe Cocker klonken.

De goede voorbereidingen waren ook duidelijk terug te zien in het dansen. De meeste paren dansten op de toppen van hun kunnen!!! En zo stroomden de finale plaatsen binnen.

 

 

Uiteindelijk werden Stefan & Els, Edwin & Tea en Theo & Claudia kampioen in hun klasse!!! Edwin & Tea zijn daarbij ook nog eens gepromoveerd naar de Hoofdklasse, gefeliciteerd!!!

 

 

Daarnaast was er ook hele mooie podiumplek voor Robbie & Jolanda!!! Robbie kon zijn geluk niet op en had het gevoel een superheld te zijn en gaat nu door het leven als Batman!!! 

 

De andere finalisten waren blij met hun dansen en uitslag, al zou het altijd hoger mogen/kunnen ;-)

 

 

Zondagmorgen 10.00 uur. De junioren gingen van start. Voor Love 2 Move stonden er vier paren aan de start.Met een lichte spanning in de buik arriveerden Herman & Michèle in Almere. Vorig jaar was het NK voor de junioren zeer teleurstellend verlopen en daarom was er toch wat spanning. Maar toen na de eerste rondes drie van de vier paren meteen door waren geplaatst was de spanning weg.

 

Groepsfoto zondag:

 

Ook hier waren de paren goed voorbereid en dansten ze super goed, dus geen reden voor spanning meer!!!

 

Voor Tim & Désirée zat het er na de herkansing op voor vandaag. Helaas, maar dat lag wel in de lijn van verwachtingen.

 

Erik en Femke haalde voor het eerst de halve finale tijdens een NK. Een hele mooie prestatie en een beloning voor het harde werken van de afgelopen negen maanden.

 

Voor JJ & Michelle was er nog beter nieuws namelijk, voor het eerst in de finale tijdens een NK!!! En dan ook nog eens vierde worden is helemaal super!!!

 

En dan hadden we nog een paar in de finale. Na het debacle van vorig jaar, waar 

ze laatste werden, stonden Jamie & Lesley dit jaar wel gewoon in de finale. Ook zij hebben hard gewerkt dit jaar en dat was terug te zien. Ze zijn klaar voor de volgende stap; de Hoofdklasse. Ze werden net tweede, maar voor ons duidelijk de kampioenen. Nog 2 punten en dan promoveren ze naar de Hoofdklasse.

 

 

Traditiegetrouw werd het NK gezamenlijk afgesloten in een wokrestaurant. Samen met familie en vrienden heerlijk eten en na-kletsen, een perfect einde van 

een superweekend. Michèle had voor alle paren mooie woorden 

over. Stuk voor stuk kregen ze een kort verslag van hun prestatie. Daarna nam Marc kort het woord en bedankten alle paren voor hun inzet, respect en goede dansen. Ook Herman & Michèle werden door hem even kort in het zonnetje gezet en toen was het tijd voor het dessert. En zo kwam er echt een einde aan het weekend.

 

 

 

 Wij hebben genoten en kijken alweer uit naar 2016!!!

Lieve groeten H & M

 

Wij gaan gewoon door deze zomer, jullie ook?!

 

De Open Technieklessen zijn op onderstaande vrijdagen van 21:30 - 23:00 uur:

  • Juni: 5 - 19
  • Juli: 3 - 17 - 31
  • Augustus: 21 
  • September: 4 - 18
  • Oktober: 2 - 16 - 30
  • November: 13 - 27
  • December: 11

De Open Vrije Trainingen zijn op onderstaande vrijdagen van 21:30 - 23:00 uur:

  • Mei: 8 - 22
  • Juni: 12 - 26
  • Juli: 10 - 24
  • Augustus: 7 - 28
  • September: 11 - 25
  • Oktober: 9 - 23
  • November: 6 - 20
  • December: 4 - 18

Wil je meer informatie over de Open Trainingen & Open Technieklessen?

Kijk dan even onder de kopjes zelf of mail ons!