In de Media

Op de voorkant "Samen"

Wij zijn in juli benaderd of wij mee wilden werken aan het jaarlijkse geschenk van de zorgverzekeraar Achmea. Elke jaar wordt een serie portretten gemaakt met een bepaald thema. Dit jaar was het thema "samen". Een fotograaf is bij ons langs gekomen toen wij aan het trainen waren om ons zo puur mogelijk vast te leggen. Dit was een erg interessante ontmoeting, die een zeer mooi resultaat heeft opgeleverd. Deze bekende fotograaf, Benno Zanting, heeft ook een prachtige tekst geschreven over de foto en ons. Het moet gezegd worden dat er zelden zo mooi over dansen is geschreven. Hieronder kunt u de tekst lezen:

Gemengd sporten

Stijldansen is een gemengde sport, waarbij van beide partners evenveel wordt verlangd. Bijna, want ook bij het uitoefenen van deze prachtige bewegingskunst zijn de rollen traditioneel verdeeld. Hij leidt, zij volgt en soleert. Maar dat alles met zo'n overrompelende sierlijkheid, dat niemand het andersom zou willen zien.

Tevens was de grootste verrassing dat wij niet alleen in het boek, maar ook op de kaft van dit boek " samen" staan, en daar zijn we zeer trots op!!!