In de Media

Malando Tango Orkest

Sinds augustus 2006 dansen wij geregeld shows met het wereldberoemde tango orkest van Danny Malando. Tijdens deze shows brengen wij verschillende dansen ten tonele afgewisseld met mooie kleding. Inmiddels hebben wij al vele shows gedanst in binnen- en buitenland met als absoluut hoogtepunt een tournee van 4 weken door Japan.

Het orkest van Danny Malando behoort tot een van de populairste showorkesten in de wereld. Niet alleen in Nederland zetten zij de zalen op hun kop, maar ook in DuitslandFinlandOostenrijkBelgië en het verre China en Japan zijn de fans razend enthousiast!

Wat kunt u verwachten van een avond Malando?
Danny Malando en het Malando orkest staan garant voor een avond vol prachtige muziek. Tango klassiekers als Olé Guapa en Blue Tango nemen u mee terug naar de zwoele jaren twintig. De orkestleden zien er prachtig uit in hun kleurrijke kostuums en trakteren u op fantastische muziek die u herkent van vroeger. De aanstekelijke ritmes en herkenbare klanken van het accordeon staan garant voor een avond muzikaal genieten.

Geniet daarnaast van ons en andere dansparen die hun beste kunnen tonen op de klanken van de Engelse Wals, de Weense Wals, de Samba, de Cha-Cha, de Rumba en natuurlijk de Tango. Een show vol passie en romantiek, geheel in lijn met de Malando-traditie: dansen en genieten!