QueenE Challenge Trophy 2013

QueenE is naast onze hoofdsponsor ook de hoofdsponsor van de jaarlijkse wedstrijd van Cor en Janny van der Stroet in oktober te Steenwijk. Wij doen hier zelf al jaren mee en ook dit jaar waren we weer van de partij. De twee voorgaande edities van de QueenE Challenge waren wij het demonstratie paar geweest.
Op de zaterdag moest Herman jureren en was Michèle aanwezig om de Love 2 Move paren te coachen. Vorige week dansten de paren het BeNeLux kampioenschap in Weert, dus het wedstrijdritme begint weer te komen. Dat was in Steenwijk te zien, want de resultaten waren super te noemen. Wij hebben dan ook na de wedstrijd met de paren gezellig wat nageborreld om dit te vieren. Gelukkig sliepen wij in een hotelletje in de buurt en hoefden we niet helemaal terug naar huis te rijden, want de volgende dag moesten wij aan de bak!
Eerst rustig ontbeten en de voorbereidingen voor de wedstrijd getroffen. Toen was het tijd om richting de danszaal te gaan, waar we ook nog een aantal paren hadden dansen. We waren mooi op tijd om iedereen te zien dansen en ons zelf goed op te warmen. Erg leuk was dat er een aantal paren waren gekomen, die gisteren zelf nog hadden gedanst, om ons nu aan te komen moedigen. Zo zie je maar dat voor iedereen in het team tijd wordt gemaakt, ook voor ons ;-) erg gezellig.
De eerste ronde liep goed en constant, maar kan altijd beter. Dit was ook zo, want de tweede ronde verliep net nog iets soepeler. Ook leuk dat het mensen op viel dat we de Engelse wals en Tango wat hadden veranderd. Uiteindelijk werden we van de drie aanwezige prof paren eerste en hadden we alle dansen overtuigend gewonnen. Top.
Als afsluiting zijn we met de aanwezige supporters nog lekker wat gaan eten bij een hele goede Chinees in Elburg. De keer daarvoor hadden we afgesloten in De Koperen Hoogte in Zwolle, ben benieuwd wat het volgend jaar wordt ...?