Onze NK Prepdag 2020

Wat was het weer heerlijk om ons gezamenlijk voor te bereiden op een NK!!!  We hadden deze NK prepdag helaas van mei naar september moeten verplaatsen in verband met het corona virus. Nu zijn er natuurlijk nog steeds de nodige coronamaatregelen, maar die hebben strikt gehanteerd zodat  iedereen zich veilig voelt bij ons.

Wij hadden 2 sporthallen in plaats van 1.  Een looproute gecreëerd, zodat je elkaar niet onnodig tegen kwam. Alles was gedesinfecteerd en we hadden de groep verkleind tot alleen maar paren die zouden deelnemen aan het NK. In totaal waren er 14 paren, verdeeld in 2 series, dus 7 paren per serie en zo was er genoeg ruimte voor iedereen.

 

 

Dit jaar hadden we een leraar van buitenaf uitgenodigd, die gelukkig ook in september kon komen. Marcel Keijzer is een gerenommeerd WDSF (internationaal) jurylid, gespecialiseerd in Latin American. Omdat het standaard NK en het Latin NK tegenwoordig in 1 weekend wordt gehouden, zijn de juryleden ook gemixt. Dit kan zorgen voor een iets andere uitslag dan wat je door het gehele jaar gewend bent. Een internationaal Latin jurylid let soms op net wat andere dingen tijdens het jureren. Het leek ons daarom erg interessant wat Marcel te vertellen had over de aanwezige paren. En dat was het ook!!!

 

 

Verder hebben we natuurlijk veel gedanst en aan de conditie gewerkt. Het was heerlijk om zo samen bezig te zijn en gefocust naar het NK te gaan. 

Wij zullen op het NK via de app moeten coachen gezien de maatregelen, maar zijn al ontzettend blij dat we er toch bij kunnen zijn. Een NK blijft speciaal, zeker tijdens deze coronaperiode. We gaan er met elkaar het beste van maken en mogen niet vergeten om er vooral van te genieten!

 

 

We wensen iedereen die aan het NK deelneemt heel veel succes en tot zaterdag,

XX Herman & Michèle