Kalender

op zo 19 mei, 00:00
Privéles in Zwolle door H&M
op zo 26 mei, 12:00 tot zo 26 mei, 17:00
NK Prepdag Standaard door H&M
op vr 31 mei, 00:00
NK Kapsels door Michèle
op za 01 juni, 00:00
H&M coachen tijdens het NK van de NADB!
op zo 09 juni, 18:00 tot zo 09 juni, 20:30
Wokuitje voor Team Love2Move leden

1e tijdens NADB-PD in Steenwijk

Het was al weer even geleden sinds onze laatste wedstrijd in Oss. Drie maanden om precies te zijn. In de tussengelegen periode hebben we veel tijd besteed aan nieuwe onderwerpen in ons dansen. Daarnaast hebben we de beslissing genomen om voorlopig geen classic showdance meer te doen. Gezien de wedstrijd planning van 2013 zou dat teveel gewissel worden tussen ballroom en classic showdance en niet ten goede komen van het verbeteren van ons dansniveau. Maar drie maanden zonder wedstrijden is best lang en het begon weer te kriebelen, dus besloten we deel te nemen aan de NADB-PD wedstrijd in Steenwijk.  

 

Deze wedstrijd was ook onze generale repetitie voor het WK ballroom in het Kremlin in Moskou op 20 april. Gewapend in nieuwe outfits verschenen wij aan de start. Herman in een prachtig donker blaauw pak, gemaakt door zijn sponsor Very Zofcin en Michele in een zeer klassieke licht roze jurk, gemaakt door hoofdsponsor QueenE. Michele had voor zachtheid en lichtheid gekozen en bijpassende schoenen in licht roze.
Gelukkig waren wij niet het enige professional paar dat naar Steenwijk was afgereisd, maar drie andere paren gingen met ons de strijd aan. Ondanks dat de zaal niet erg gevuld was, mochten we over sfeer de niet klagen. Van de kant kwamen aanmoedigingen uit alle hoeken. Het was lekker om weer op de vloer te staan en onze nieuwe punten te proberen. Wij waren zelf best tevreden over de eerste ronde, maar het moest beter kunnen. Luid aangemoedigd door de aanwezige Love 2 Movers dansten we in de finale nog beter en mochten we de eerste prijs mee naar huis nemen.
Complimeneten aan de andere paren. De sfeer onderling was super. Bedankt hiervoor en tot de volgende keer. De komende dagen nog even hard trainen en dan zijn we klaar voor het WK. 

Na de wedstrijd zijn we samen met Willem & Christel en Marc & Karen heerlijk uit eten geweest in De Koperen Toren in Zwolle. We hebben samen genoten van een 3-gangen menu, van elkaars gezelschap en sterke verhalen!!! Moe, maar voldaan verlieten we de Koperen Toren en hebben we die nacht heerlijk geslapen.