Paasteammatch 2013


Ook dit jaar waren we weer van de partij bij de Paasteammatch in dansschool Cultura te Hoogvliet. Dit jaar deden onze Love 2 Move paren mee in zowel de standaard als de latin categorie. Eigenlijk 8-dans categorie, gezien alle 4 de latin paren ook aan de standaard mee deden ;-)
De zaal ging open om 16:00 uur en om 17:30 uur was de opmars van alle standaard teams. Michèle pimpte zoals gebruikelijk de dames weer op met gouden glitters, sterretjes en een gouden bloem voor in het haar. De heren kregen weer de gouden strikjes om. Deze wedstrijd gaat voornamelijk om de gezelligheid. We hadden dropjes, paaseitjes en cake meegenomen voor tussendoor en natuurlijk de sambaballen om iedereen aan te moedigen. Vaak zijn er weinig supporters, maar dit jaar waren we wel met 15 supporters, die ook voor een gezellige avond kwamen. De ouders van Jamie & Esmé, Hans & Irma, Theo & Claudia ( en aanhang ;-)), Stefan Doodkorte, Sophia, Dennis met zijn vriendin en wij natuurlijk ( Herman & Michèle).
Er deden 20 standaard teams mee en 12 Latin teams. Het meeste tot nu toe! Wij hadden een amateur team (L2M 1) en een senioren team (L2M2). Met spandoek kwamen onze teams op met Herman als teamcaptain.

Dit jaar hadden vele teams zich uitgedost, wat tot veel hilarische taferelen leidde. Na de eerste ronde waren zowel het eerste team als het tweede team van Love 2 Move door naar de grote finale! Hierin zouden de beste 8 teams strijden met elkaar voor de hoogste plaatsen.
Vervolgens was het de beurt aan de Latin teams. Onze paren moesten zich snel omkleden en direct weer de vloer op. Na de eerste ronde bleek dat ons L2M team in de kleine finale zat. Dit was ook absoluut verwacht, gezien we gewoon voor de gein mee deden, anders was het zo lang wachten tussen de rondes.

Na de kleine finale standaard was het de beurt aan de grote finale. Nu moesten onze twee teams dus tegen elkaar dansen. Een zeer sportieve strijd natuurlijk. Tot slot de kleine Latin finale, waar de paren die net nog de grote finale standaard hadden gedanst beduidend beter stonden te dansen. We waren benieuwd waar ze terecht zouden komen.
Het tweede Love 2 Move team werd uiteindelijk 7e met slechts 1 puntje verschil met de nummer 6. Wij willen Marc & Karen, Evert & Margriet, Ed & Evelien en Willem & Christel feliciteren met dit mooie resultaat. Nog niet eerder zat het senioren team in de grote finale. Er zit een prachtige stijgende lijn in :-)
Love 2 Move 1 werd uiteindelijk 5e, wat nog wel een plekje hoger had gekund. Hier in zaten Robin & Wendy, Stefan & Mariëlle, Jamie & Esmé en Peter & Angelique. Goed gedanst hoor, en ook gefeliciteerd.

De die-hards waren Evert & Margriet, Stefan & Mariëlle, Robin & Wendy en Jamie & Esmé. Zij hadden deze avond zowel de standaard als de Latin gedanst. Op een ,niet verwachte, prachtige 8e plaats kwamen zij. Top gedaan hoor. Zo zie je maar wat veel plezier kan doen...
Ed & Evelien willen we nog speciaal bedanken voor hun deelname. René & Esmée zouden eigenlijk mee doen, maar Esmée belde vrijdag af met een verstuikte enkel. Gelukkig waren Ed & Evelien de reddende engeltjes en wilden ze voor hun in de plaats mee doen. Gelukkig, want anders had er een heel team uitgevallen, wat voor de anderen ook niet leuk zou zijn geweest. Eind goed al goed, daar heb je echte teamies voor, toch?!
Om 01:30 uur was de prijsuitreiking en hebben we nog een mooie teamfoto gemaakt. Om 04:15 uur lagen wij in bed, met schorre kelen en een moe lichaam. Gelukkig waren wij vrij met Pasen, maar bijna iedereen die mee had gedaan aan de Paasteammatch zou ook weer mee doen de volgende dag aan de NADB wedstrijd in Cuijk. Chapeaus!!!

Iedereen bedankt voor de gezellige avond en volgend jaar zeker weer, maar hopelijk dan iets eerder beginnen op de dag :-)
U kunt ook het verslag van de Paasteammatch lezen van de Love 2 Move Teamleden zelf. Ga dan naar www.love2move.nl of klik op bovenstaande link om direct naar de L2M pagina te gaan.