Herman verkozen tot bondsraad lid van de NADB

 

Alleen maar goed nieuws!

 

1. Door jullie stemmen is Herman verkozen tot nieuw NADB bondsraadlid!!! Heel erg bedankt voor jullie steun! Herman gaat zijn best voor jullie doen.

 

2. Wij mogen weer lesgeven in de Glind. Zooooooooo fijn om weer terug te zijn op ons thuis honk. Eindelijk weer terug naar meer "normaal". Wij geven nu les op maandag-, woensdagavond en in het weekend. 

 

Wij hebben ons best gedaan om het "wij" gevoel te behouden en bezig te blijven met elkaar. Na bijna 30 online HIIT trainingen, workshops, teammeetings, technieklessen, zijn wij zeer blij dat we nu weer live aan de slag mogen met jullie. Wij zijn zeer dankbaar dat we de afgelopen maanden deze invulling hebben mogen geven in deze rare tijd, waar bijna niets meer mocht, en in mogelijkheden zijn blijven denken. Wij waren er voor jullie, maar jullie waren er zeker ook voor ons!!! Ik denk dat onze band alleen nog maar sterker is geworden hierdoor. Bij deze willen we jullie bedanken voor jullie steun en deelname aan onze online activiteiten, zodat ook wij beter door deze nare tijd zijn gekomen.

 

 

Dikke knuffel van ons en we zien jullie snel weer in het echt ;-)

 

XX Herman & Michèle