WDSF/NADB in Rotterdam, Michèle jureert Rising Star standaard.

 

(Door Jan Brummer & Joke Westerlaken)
Van 13 tot 15 oktober vonden de Holland Masters plaats in Rotterdam. Altijd een goed georganiseerde wedstrijd op een mooie locatie. Op vrijdag de 13e (dat durfden wij gewoon aan) werd het WK Senioren IV gedanst. De start was om 9.00 uur. Een beetje aan de vroege kant, maar dankzij de hulp van Michèle was mijn haar donderdagavond al helemaal wedstrijd klaar. We waren niet de enige Love2Movers die zich op dit vroege tijdstip al in Rotterdam meldden. Bertus en Carla waren er ook en Herman en Michèle waren aanwezig om ons te coachen. Dat hielp, want we plaatsten ons alle 4 direct voor de volgende ronde.

 

 

Bertus en Carla eindigden op een mooie 58e plaats. Wij mochten nog een ronde extra dansen en eindigde in de achtste finale op een 40e plaats van de 120 paren. Voor ons alle 4 werd het WK afgesloten met het meelopen van de parade, waarbij wij als officiële afgevaardigden van de NADB bij dit WK ook het voorlezen van de eed namens de atleten voor ons rekening mochten nemen. Dit omdat wij de huidige Nederlands Kampioenen zijn en wij voelden ons zeer vereerd dat wij dit mochten doen. Wat een prachtige ervaring was dit WK voor ons!

 

 

Erwin en Monique dansten laat op de avond mee in de Senioren 2A en werden 2de. Herman & Michèle zijn nog tot het laatst gebleven. De volgende dag moesten zij ook weer vroeg aanwezig zijn. Chapeaux voor hun coaching, want dat is ook een soort van topsport ;-)

 

 

 

Op zaterdag begon de WDSF Senioren 2 standaard al heel vroeg. In de middag stond het WK WDSF Senioren 2 Latin op het programma en in de avond de WDSF Senioren 3 standaard. Wolter en Gea deden hun eerste WDSF ervaring op met een vroege start in de Senioren2 en een late start bij de Senioren 3. Osman en Renate behaalden de finale van de WDSF S2 standaard!!! Evert en Margriet dansten zich in de kwartfinale van de WDSF Senioren 2 standaard en deden ook mee bij het WK Senioren 2 Latin.

 

 

Op deze zaterdag was Michèle jurylid tijdens de Rising Star standaard. Paul en Jaimy deden hier aan mee. Toen Michèle klaar was met jureren nam ze de rol van coach weer waar en daar zijn een paar fanatieke momenten van vastgelegd;)

 

 

Op zondag hebben wij (Jan & Joke) het weekend afgesloten met deelname aan de WDSF wedstrijd van de  Senioren IV standaard. Daar haalden we de kwartfinale en gingen we tevreden met een 23e plaats terug naar huis. 
In totaal deden Paul & Jaimy aan 3 wedstrijden mee en ons Evelientje was 3 dagen aanwezig als trotse Love2Move supporter, om ons allemaal luid toe te juichen!

 

 

 

Het hele weekend werd er gedanst door paren van ons hele Love2Move Team.

Hier alle uitslagen:

 

Vrijdag:

– Jan & Joke, WK Sen IV Standaard 40e 
– Bertus & Carla, WK Sen IV Standaard 58e


– Erwin & Monique, NADB S2A Standaard 2e

 

Zaterdag:

– Osman & Renate, WDSF Sen II Standaard 6e

– Evert & Margriet, WDSF Sen II Standaard 19e

– Marc & Karen, WDSF Sen II Standaard 28e

– Wolter & Gea, WDSF Sen II Standaard 35e 

– Dick & Anet, WDSF Sen II Standaard 38e

 

– Paul & Jaimy, WDSF Adults Rising Star Standaard 37e


– Evert & Margriet, WDSF Sen II Latin 57e


– Richard & Els, WDSF Sen III Standaard 34e

– Wolter & Gea, WDSF Sen III Standaard 41e
– Kees & Kirsten, WDSF Sen III Standaard 42e

 

Zondag:

– Jan & Joke, WDSF Sen IV Standaard 23e


– Bert & Roxenne, NADB Adults A Standaard 13e

– Paul & Jaimy,  NADB Adults A Standaard 19e

 

– Paul & Jaimy, WDSF  Adults Standaard 74e

 

Wij (Herman & Michèle) hebben genoten van een zeer lang weekend in Rotterdam. Iedereen van harte gefeliciteerd met jullie mooie resultaten en wij zien jullie allemaal weer op de volgende wedstrijd.

Tot dan!